Kiitos luottamuksesta!

Paakkunaisten sukuseuran varsinainen kokous pidettiin elokuussa 2019.Lappeenrannassa Sääntömääräisessä kokouksessa käsiteltiin seuran tilinpäätökset ja toimintakertomukset vuosilta 2016 – 2018 sekä toiminnantarkastajien niistä antamat lausunnot. Lisäksi valittiin seuran puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä neljä muuta hallituksen jäsentä luotsaamaan seuran toimintaa seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi.

Kokous valitsi minut edelleen puheenjohtajaksi, vaikka olisin mieluusti luovuttanut ohjakset jo jollekin toiselle. Ehdokkaita ei ilmaantunut, joten yritän hoitaa tehtävää edelleen parhaan kykyni mukaan. Pekka Paakkunainen valittiin myös jatkamaan edelleen varapuheenjohtajana. Samoin hallituksessa jatkavat edelleen Pentti Paakkunainen, Airi Myntti ja Sairi Piiparinen. Hallituksen monissa eri tehtävissä pitkään toiminut Ritva Paakkunainen halusi luovuttaa paikkansa ja uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Arja Paakkunainen. Kiitokset Ritvalle merkittävästä työpanoksesta sukuseuran hyväksi ja toivottavasti saamme edelleen sinulta apua vaikkapa tiedotteen kirjoitusten muodossa.

Nyt hallitukseen valittu Arja Paakkunainen on 58-vuotias Espoossa asuva ja lastenhoitoalalla työskentelevä sekä sivutoiminen kauneudenhoitoalan yrittäjä. Arja on syntynyt Kesälahdella ja edustaa Paakkunaisten Kiteen sukuhaaraa. Tarkemmin hänen tietojaan voi tarkastella sukukirjan tauluista KT 190 ja KT199. Arja on kirjoitellut tiedotteeseemme viime aikoina runsaasti. Toivotetaan Arja tervetulleeksi mukaan sukuseuran hallituksen työskentelyyn. Tiedotevastaavan tehtävä siirtyi luontevasti Ritvalta Arjalle.

Hallitus on pitänyt jo yhden kokouksen. Sukukokouksessa hyväksytty alustava toimintasuunnitelma otettiin tulevan kolmivuotiskauden rungoksi ja sitä tarkennetaan tarvittaessa. Lehden muodossa jaettava tiedote toimitetaan kaksi kertaa vuodessa ja nettisivuja päivitetään tarvittaessa. Nuori kyky stipendin jakamista jatketaan. Jäsenmäärä pyritään säilyttämään vähintään nykyisellä tasolla. Olisi tärkeää saada myös nuorempia Paakkunaisia mukaan toimintaan. Jäsenmaksu säilytettiin 15 € vuodessa, joten se ei pitäisi olla kenellekään este osallistumiseen.

Valitun hallituksen puolesta kiitän luottamuksesta. Toivomme mahdollisimman paljon yhteydenottoja ja vinkkejä toiminnan kehittämiseksi.

Risto Paakkunainen

sukuseuran puheenjohtaja