Paakkunaisten sukukokous sateisessa Savonlinnassa

 

IMG_2135

IMG_2165.JPG eSIINTYJIÄ

 

 

 

 

 

Sateisena lauantaiaamuna 20.8. kokoontui runsaat puolisataa Paakkunaisen eri sukuhaaroihin kuuluvaa sukuseuran jäsentä tai perheenjäsentä Savonlinnan Casinolle kolmen vuoden välein pidettävään sukukokoukseen.

Itse kokousasioihin ei aikaa paljoa kulutettu, siten jäi paremmin aikaa keskusteluun ja tuttujen tapaamiseen. Monet olivat tavanneet viimeksi kolme vuotta sitten Punkaharjulla. Kokouksen juohevasta kulusta vastasi kokouksen puheenjohtajaksi valittu savonlinnalainen Risto Paakkunainen.

Hallitus vaihtui melkoisesti. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Risto Paakkunainen. Varapuheenjohtajaksi valittiin puheenjohtajan pestiä kuusi vuotta hoitanut Pekka Paakkunainen. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Sairi Piiparinen ja Airi Myntti. Entisistä jäsenistä jatkavat Pentti Paakkunainen ja Ritva Paakkunainen.

Erilaisista toimintamuodoista käytiin vilkas keskustelu, jonka uusi hallitus sai evääkseen. Hallitukselle annettiin myös tehtäväksi tuoda seuraavaan kokoukseen esitys sääntömuutoksista. Säännöissämme on edelleen 2 tilintarkastajaa ja heille kaksi varatarkastajaa, kun yhdellä toiminnantarkastajalla ja yhdellä varalla selvittäisiin.

Kokouksen jälkeen oli ohjelmallinen osuus, jossa Seppo Paroni Paakkunainen jälleen yllätti meidät hienosti. Paimenhuiluista olemme toki kuulleet, ja ehkä joskus nähneetkin. Mutta olemmeko kuulleet niitä soitettavan sieraimesta puhaltamalla? Harvoin kuultu esitys oli Paronin sävellys vaimolleen, Whispering wind.. Kantaesityksenä kuulimme myös Surusoiton Einojuhani Rautavaaralle.

Iloisempaakin musiikkia ohjelmassa oli etenkin Riikamaria Paakkunaisen esittämänä.