NUORI KYKY -stipendi

 

Paakkunaisten sukuseura ry myöntää stipendejä kulttuurin tai urheilun parissa lahjakkaiksi osoittautuneille nuorille henkilöille. Stipendi on ensisijaisesti tarkoitettu Paakkunaisten sukuun kuuluville, mutta myös sukuun kuulumattomat voivat olla stipendin saajia. Stipendien saajat valitsee sukuseuran hallitus.

Vuonna 2019 voidaan jakaa kaksi 500 euron stipendiä. Hallitus on varannut budjetissaan tarkoitukseen yhteensä 1 000 euroa. Hakijoiden kelpoisuutta arvioidaan seuraavilla perusteilla:

  • lahjakkuus kulttuuriharrastuksissa
    • musiikki, tanssi
    • kuvataide
    • kirjoittaminen
    • teatteri

 

  • kunnostautuminen urheilussa omaan ikäkauteensa nähden

Mikäli olet nuorehko henkilö ja katsot omaavasi edellytyksiä stipendin saamiseen, lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus seuran sihteerille: Sairi Piiparinen, Sointutie 5 C 42, 00730 Helsinki tai sähköpostilla sairipiiparinen@gmail.com. Hakuaikaa on 31.12.2018 saakka ja stipendien saajat päätetään hallituksen kokouksessa tammi-helmikuussa 2019. Perustele hakemuksessa, miksi sinä juuri olisit suvun nuori kyky. Liitteeksi voi laittaa kuvia, äänitteitä tai muuta asiaa selventävää materiaalia.

Valinnan jälkeen stipendi maksetaan hakijan pankkitilille. Saaja sitoutuu kertomaan vuoden 2019 aikana, miten hän on käyttänyt saamansa rahan harrastuksensa hyväksi. Samalla hän antaa luvan käyttää kuvaansa ja muita tietojaan seuran nettisivuilla ja tiedotteissa. Stipendien saajat tullaan esittelemään näissä suvun toimintaa esittelevissä julkaisuissa.

Paakkunaisten sukuseura ry

Hallitus